Latvijas Amatieru Boulinga Asociācija informē par saviem plāniem un svarīgām izmaiņām darbā sezonas 2017 / 2018 ietvaros.

PDF LV
PDF RUS

SEZONA 2017 / 2018
PRESES RELĪZE

Mājas lapa.

Pievēršam uzmanību uz to, ka ir pārveidota mājas lapa – www.vissparboulingu.lv.
> Pilnībā ir izmainīta mājas lapas struktūra.
> Visa pamatinformācija, kas ir saistīta ar līgu, tagad atrodas vienā sadaļā “ABL” – https://www.vissparboulingu.lv/abl/.
> Informācija, kas saistīta ar Latvijas Amatieru Boulinga Asociācijas darbību atrodas sadaļā “LABA” – https://www.vissparboulingu.lv/laba/.
> Ir izveidotas divas jaunas informācijas sadaļas – “Ten Pin” un “A-Z”.

Darbu plāns.

Ir apstiprināts Latvijas Amatieru Boulinga Asociācijas darbu plāns un uzdevumi uz jauno sezonu

Biedru kartes un privilēģijas.

Sākot ar 1. septembri beidzas iepriekšējā gada LABA biedru karšu termiņš un privilēģiju karšu termiņš. Beidzas arī LBF licenču termiņš. Jaunajā sezonā LABA piedāvā jaunas kartes saviem spēlētājiem un jaunas privilēģiju kartes visiem interesentiem

LBF licences varēs iegādāties pie sava kluba vadības.

Sadarbība.

Ir noslēgts līgums par sadarbību starp “LABA Juniors” (Латвия) un “Masters Sydorenko school (Украина). Sadarbība notiks sekojoši: pieredzes apmaiņa, kopēju apmācības programmu izveide, treniņu nometņu organizēšana. Treniņu nometnes tiks organizētas gan Latvijā, gan Ukrainā.

Normatīvi.

Sakarā ar to ka Latvijas Amatieru Boulinga Asociācija un Latvijas Boulinga Federācija nespēja vienoties par sporta normatīvu ieviešanu LABA kā šī projekta autors un izstrādātājs realizēs to patstāvīgi, savas organizācijas ietvaros. Sporta kategorijas saņems tikai tie dalībnieki, kuri izpildīs normatīvu noteikumus un būs LABA biedri. Pirmie sertifikāti tiks pasniegti septembrī. –

Sacensību kalendārs.

Tika apstiprināts LBF sacensību kalendārs uz jauno sezonu. Aicinām ņemt aktīvu dalību sacensībās.

Jaunie turnīri.

Jaunajā sezonā LABA plāno ieviest jaunu projektu „Way to…”. Tā mērķis ir tajā, ka labākie šo turnīru spēlētāji saņems apmaksātas ceļa zīmes (ieskaitot iemaksas par dalību), uz turnīriem, kas noritēs ārpus Latvijas teritorijas. Dotajā mirklī norit sarunas ar kolēģiem no Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Somijas. Sekojiet līdzi informācijai.

Mēneša čempions.

Tradicionālais turnīrs „Mēneša čempions” jaunajā sezonā tiks aizvadīts pēc dažādiem noteikumiem. Vienu mēnesi spēlēsim klasisko boulingu, otru 9-PIN. Pirmais turnīrs septembrī tiks aizvadīts pēc 9-PIN noteikumiem. Oktobrī – klasiskais, utt. Decembrī tiks aizvadīts eksperimentālais turnīrs pēc jauktajiem noteikumiem – „Klasiskais boulings” + „9-PIN”+ „3-6-9”.

Ziedojumi.